Designerbriller i Århus

Stort udvalg af designer briller og solbriller til den bevidste forbruger

Briller er ikke længere begrænset til at være et nødvendigt onde, men derimod et ansigtssmykke, som fortjener udtalt opmærksomhed. Vi er stolte af at præsentere vores kollektion, som består af nøje udvalgte designer briller fra ind- og udland eller som noget helt unikt kan du få et skræddersyet brille designet specielt til dig. Fælles for alle brillestel er kvalitet og design, mens at stilen rummer alt fra bløde runde former, bøffelhorn, nostalgisk vintage til rå og kantet design. Kollektionerne er seje, udtryksfulde og med til at understrege personligheden for dig, der ser verden gennem dine nye briller.

Få en smagsprøve på de forskellige brands her på hjemmesiden eller besøg os i Århus, hvor du kan se og prøve modellerne.

Designer briller Andy Wolf
blac designer briller
Entourage of 7 designer briller
Feb31st Århus

Designer solbriller

Vores solbrille kollektion består af i alt 7 forskellige kvalitetsmærker. Alle med deres særegne udtryk. Uanset om du er til solbriller med kant, classic chic, vintage clip-ons eller skræddersyet design, så er vores solbrille kollektion som vores briller: seje, udtryksfulde og med til at understrege personligheden for dem, der ser verden gennem deres nye briller. Uanset hvad du er til, så kan vi finde den helt rette designerbrille til dig.

Se mere om om solbriller her.