Garrett Leight

Garrett Leight briller KR. 2.795-3.195  (FRA 117 KR. PR. MD).

Håndlavede briller fra Garrett Leight i Århus

Garrett Leight er trendy og håndlavede briller fra Venice beach, Californien. Designeren er søn af Larry og Cindy Leight, stifterne bag det internationale brillemærke Oliver People´s. Garretts passion for briller helt fra barns ben har gjort ham til et naturtalent og kort tid efter han åbner sin første butik i 2009, går der ikke lang tid før hans brillestel og stil bliver eftertragtet. Inspirationen kommer fra amerikanske stilikoner som Arthur Miller og karismatiske personligheder fra Californien. Med dette brilledesign får du streetart, vintage og fashion på højeste niveau.

Vores udvalg af Garrett Leight briller

Kom forbi vores butik i Århus og hør meget mere om udvalgt. Hos Møller & Sandahl Optics fører vi et bredt sortiment af de bedste designere på markedet, og her på hjemmesiden kan du dykke ned i de forskellige brands af designer briller eller læse mere om skræddersyede briller.

Du er altid velkommen til at besøge os i hjertet af Århus C. I butikken på Skt. Clemens Stræde 7 er vi altid velkommen til at rådgive dig, og her kan du også få en smagsprøve på de forskellige brillestel. Vi er Nordens største brilleskrædder, og det er vores passion at finde de briller, der fremhæver dine unikke kvaliteter. Sammen kan vi finde det helt rigtige stel til lige netop dig.

Smagsprøver