Lindberg briller

Få uovertruffen pasform med Lindbergs elegante letvægtsbriller. Ingen brilleproducent kan kombinere ultraletvægts komfort med et elegant design, som du ser det med Lindberg briller.

Møller & Sandahl er autoriseret forhandler af denne danske Feinschmecker succes, de er perfekt til den kvalitetsbevidste forbruger, der har behov for den bedste pasform. Vi tilbyder skræddersyede briller, så du kommer hjem med det helt perfekte look. Du kan se en smagsprøve på deres designlinjer nedenfor, men med skræddersyede briller er mulighederne mange, så kontakt os endelig for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker.

Kom forbi butikken og prøv Lindberg briller i Århus

Besøg optiker Møller & Sandahl i Århus og find det brillestel, der afspejler dig bedst. Du må leve med vores fulde opmærksomhed, for det er vigtigt for os, at du går tilfreds her fra. Nedenfor får du lidt smagsprøver fra kollektionen, og du kan se meget mere om vores andre brands her.

Med 100 % allergivenlige og robuste briller med en perfekt pasform har Lindberg også skabt en stærk kollektion af børnebriller. Du kan se en smagsprøve på deres kollektion til børn her. Vi har også samlet en oversigt over vores børnebriller her.

Smagsprøver