Børnebriller i Århus

 

Børnebriller fra little paul & joe

Hos Møller & Sandahl i Århus finder du et stort udvalg af flotte børnebriller.

Find smarte og holdbare børnebriller

Møller & Sandahl har gjort op med fortidens ideologi om at briller er usmarte, nørdede og frem for alt skal nedtones af frygt for at afskærme barnets ansigt. Vi tager os god tid til at finde den helt rigtige brille ligesom vi lægger stor værdi i, at det altid er en positiv oplevelse både for store og små at besøge os i butikken.  Vi laver alle slags brilleløsninger med eller uden farver, fra kantede klassiske modeller til runde, bløde og mere legende faconer. Den eneste fællesnævner for brillestellene er, at dit barn fortjener det bedste…

Indlæring & Trivsel

Et godt syn er afgørende for dit barns indlæring og trivsel. Som resten af kroppen vokser barnets øjne og udvikler sig frem til teenageårene, hvorefter synet som regel stabiliserer sig. Det er gennem øjnene vi lærer at sortere og kategorisere efter form og farve, størrelser og mængder. Derfor skal du holde øje med dit barns syn.

Brug for briller?

Har du mistanke om, at dit barn ser dårligt, har muskelspændinger, hovedpine, problemer ved læsning eller udfordringer på det motoriske plan såsom at koordinere sine bevægelser, så er der måske behov for briller.

Little Poul & Joe børnebriller

Little Paul & Joe er en unik brillekollektion hvor både funktion, kvalitet og stil er i højsæde. Designeren bag Little Poul & Joe er det franske stil ikon Sophie Mechanly, et af nutidens store navne i modeverdenen. Mechanly har lavet en kollektion i i spektakulære farver med faconer til ethvert lille hoved. Kollektionen kan karakteriseres som fashionible voksenbriller i børneformat krydret med udsøgte farvekombinationer og små finurlige detaljer. Det barnlige tvist kommer til udtryk i indfatningen – et lille håndlavet smykke placeret på brillestangen med inspiration fra dyreriget.

Børnebriller  ”Juniorpakken”

Møller & Sandahl imødekommer vi børns synsbehov samtidig med, at vi anerkender at briller til børn ikke har samme levetid som til voksne. Der skal være plads til både fysisk udfoldelse samt det faktum, at barnet vokser. Derfor har vi lanceret Juniorpakken, et særskilt børnekoncept, der forener fair priser med høj kvalitet.

Med “Juniorpakken” får dit barn:

  • Brillestel inkl. glas fra 200,- Kr. Pr. måned 
  • Et nyt stel pr. år
  • Et sæt nye letvægtsglas pr. år 
  • 50 % garanti på alle skader på glas og stel i løbet af året

Forsikring på børnebriller

Med Juniorpakken sikrer vi dig som forældre imod at skulle betale fuldpris, når dit barn kommer hjem fra børnehaven med ridsede brilleglas eller når de vokser en hel hovedhøjde i sommerferien og dimensionen på brillen pludselig synes forkert. Ønsker du yderligere forsikring mod brilleskader, tilbyder vi Full Care fra Securator. Som alternativ til børnebriller tilbyder vi kontaktlinser til børn.

Børn under 10 år

Ifølge den danske lovgivning skal børn under 10 år først undersøges af en læge eller en øjenlæge, inden de kan få briller for første gang. Førstegangsudlevering af synshjælpemidler til børn under 10 år må kun ske efter forudgående lægeundersøgelse” Jf.§4. Det skyldes, at en person med lægelig baggrund skal vurdere, om synet udvikler sig normalt, og at eventulle symptomer stammer fra øjnene og ikke noget andet.

Når I har snakket med en læge eller øjenlæge,  hjælper vi med at finde de helt rigtige briller.