Natteblind? Få bedre nattesyn med Zeiss

Er du natteblind? Prøv Zeiss I-Scription i Århus hos Møller & Sandahl Optics. Hvis du er natteblind, så er det svært at se skarpt i regn og tusmørke. Det er et udbredt problem, og det kaldes for natteblindhed, idet at blændingsgener fra modkørende bilister, og genskin fra gadelygter og vådt terræn, forringer orienteringsevnen under dårlige lys- og vejrforhold. Hele 90 % af din reaktionstid afhænger af synet, så et klart syn er essentielt for færdselssikkerheden og bør ikke ikke undervurderes. Med I-Scription fra innovative Zeiss kan problemet afhjælpes. Bilisten skal ikke kun have et bredt og klart synsfelt, han skal også mestre fokusskift imellem forskellige synsafstande:, fra spejlene til instrumentbrættet og fra vejen til GPS’en. I traditionelle brilleglas tages der ikke højde for disse ændringer. Er du udfordret, når du kører bil, kan vi optimere din synskomfort med køreglas.

Zeiss I-Scription – innovativ synsprøveteknologi

Er du natteblind, kan du afhælpe problemet med Zeiss præcisionsglas. Ethvert øje er lige så unikt som et fingeraftryk. Møller & Sandahl i Århus har investeret i i.Scription®, som er et innovativt og højteknologisk måleinstrument til synsprøver udviklet af Carl Zeiss. Til forskel fra traditionelle synsmålinger, kan vi ved hjælp af ZEISS i.Profiler® måle synet i simuleret mørke. Når lyset reduceres, udvider pupillerne sig og det er dermed muligt at foretage målinger som svarer til tusmørke og mørke.

Hjælp til dig der er natteblind

Baseret på innovativ bølgefront-teknologi sendes infrarødt lys på nethinden, som så bliver spredt tilbage. På vej retur afviger lyset på forskellige måder, alt efter det enkelte øje. Måleapparatet anvender mere end 1500 referencepunkter på nethinden og som resultatvis giver en nøjagtig synsprofil af hvert øje. Disse individualiserede og præcise ”øjenaftryk” kræver blot, at brillebrugeren kigger kortvarigt ind i apparatet. Fra synsprofilen får vi alle de data, vi skal bruge for at beregne og fremstille de ZEISS præcisionsglas, som er det perfekte match til netop dine øjne. Du får et bedre nattesyn, men også et perfekt syn i dagslys. Pludselig kan du se alt meget klarere og skarpere. I følge Zeiss forbedres dit kontrastsyn med op til 30% og farver bliver mere brillante og levende. Ingen andre brilleglas fremstilles med så høj præcision.

Kontakt os eller bestil tid til synsprøve her.

Køreglas

Køreglas er et optimeret design af hverdagsbrilleglas, idet de er udviklet til at kunne opfylde de visuelle krav, som den moderne bilist har. Glasset er forsynet med et specialudviklet blændingsfilter, som fjerner lyset i det blå spektrum og derved reduceres lysspredningen og forstyrrende blænding fra instrumentbræt, gadebelysning og modkørende trafik. Når reflekserne er fjernet, passerer der mere lys igennem dine glas, som forbedrer både kontrast og skarphed.

Med køreglas får du et mere komfortabelt og afslappet syn, selv i belastende lys- og vejrforhold. Er du erhvervsmæssig bilist eller tilbringer mange timer på vejene, har vi en pro-udgave af køreglas med et endnu kraftigere blændingsfilter, der resultatvis giver forbedret kontrast- og farveopfattelse samt endnu bedre blændingsreduktion.