Profiler

Læs om Torben

TORBEN

I 2004 fusionerer Torben med Peter Sandahl, hvor de starter Nyt Syn og Århus Linseklinik på Lille Torv. Her ligger de indtil 2012, hvor ønsket om at stå helt uafhængigt af kædesamarbejde realiseres. Møller og Sandahl bliver en realitet- en Feinschmecker butik med ny lokation i Sankt Clemens Stræde.

Torben, fik sin autorisation som optiker i 1989, er medejer af M&S. For Torben er iværksætteriet og det at skabe et unikt håndværk helt afgørende.

”Vi skal gå forrest og vise, at vi som brilleskræddere kan lave magi for kundens ansigt, vil gerne udfordre dit syn på design og briller alt efter hvad den pågældende ønsker at signalere med brillen. Det er ikke nok med faglighed. Vi skal også have hjertet og viljen med i processen. Det må aldrig blive leverpostej, så har vi ikke levet op til opgaven…”

Udenfor arbejdstiden giver Torben sig jævnligt i kast med alverdens ”gør det selv projekter” ligesom han kører de danske landeveje tynde. Han er en passioneret cykelrytter og de seneste sæsoner er det blevet til mere end 5000 kilometer på jernhesten samt udfordrende ture i de franske alper.

Der findes “service” og så findes der service, der bunder i ægte og uspoleret interesse for dig som kunde og optik som fag. Her i butikken kan vi godt se forskel – og vi garanterer, at det vil du også kunne.

Læs om Peter

PETER

I 2004 fusionerer Peter Sandahl med Torben Møller, hvor de starter Nyt Syn og Århus Linseklinik på Lille Torv. Her ligger de indtil 2012, hvor ønsket om at stå helt uafhængigt af kædesamarbejde realiseres. Møller og Sandahl bliver en realitet- en Feinschmecker butik med ny lokation i Sankt Clemens Stræde.

På trods af mere end 39 års erfaring som optometrist, springer Peter aldrig over, hvor gærdet er lavest. Han er Feinschmecker, en perfektionist til fingerspidserne og lever om nogle op til butikkens mission ”at kæmpe for det ekstraordinære”. Kvalitet og godt håndværk er for Peter en essentiel nødvendighed foruden at tilbyde kunderne den størst kliniske kompetence.

Når Peter ikke er i butikken, kan du næsten være sikker på, at han befinder sig på en af Højbjergs mange sportspladser hvad enten det er på tennisbanen, løb i skoven eller på toppen af golfbanen. For Peter betyder det sociale mindst lige så meget som det sportslige, og som med arbejdet gør han aldrig noget halvhjertet;
“Jeg trives bedst med mål for øje og nyder at kunne mødes med familie eller venner for at træne til halvmaraton eller konkurrere lidt på goldbanen. Det er sjovt samtidig med, at det er motiverende og udfordrende”.

Hos Peter er du i sikre hænder og du vil få en sublim service i første klasse…

Læs om Gitte

GITTE

Gitte har været med hele vejen og er i dag en uvurderlig del af Møller & Sandahl Optics. Gittes personlighed og naturlige sans for mennesker og service vakte opsigt allerede tilbage i 90 érne. Da hun blev færdiguddannet i 1997 som butiksassistent i Synoptik, lykkedes det Torben Skov at få hende headhuntet til butikken på Klostertorv. Kunderne elsker hende for hendes sikre hånd, hvad enten, der skal vælges eller designes nye briller eller den grundige og tilstedeværende oplæring kunden oplever ved nytilpasning af linser.

Gittes store passion er kunst, design og mode. At udfolde sig i kunstens verden og bare give fantasien frit spil er i følge Gitte en af livets store glæder. I mere end 15 år har Gitte brugt utallige timer med at svinge penslen med stemningsfyldte og farverige malerier;

Kunst er hvad øjet ser… Jeg elsker at fordybe mig i farvernes mulighed, og maler fordi jeg simpelthen ikke kan lade være”.

Med mere end 26 års erfaring i optometristbranchen og en anerkendt kunsthåndværker er Gitte en af butikkens foretrukne brilleskræddere, når det gælder brilledesign og valg af farver, former og detaljer, og så skal der helst tilbagelægges 10.000 skridt om dagen.

Læs om Nina

Nina

Når du kommer ind i vores butik, skal du føle, du står over for kompetente mennesker, det kan vi med sikkerhed sige, at du gør med Nina. Nina Sanfi fik sin autorisation som optiker i 1998 og har med årene opbygget en stor solid faglig erfaring inden for optometriens verden.

Uanset hvor travlt der er, håber jeg, du har tid nok, for det vil du opleve Nina har, her er ingen ”hurtige” ekspeditioner, hun slipper dig ikke før du har fået svar på alle, og vi mener alle spørgsmål.

Du vil opleve, at vi har ansat én enkelt medarbejder kun for din skyld, det er fordi vi ved hvor vigtigt det er, at den samme kontaktperson følger dig hele vejen og kvalitetssikrer salgsforløbet. Det skaber tryghed og hjælper med at bygge relationer mellem butik og kunden.

Ninas store passion er gastronomi, hun elsker at fordybe sig i madlavning og bagværk, hun kan bruge flere timer på at finde opskrifter der skal afprøves på familien. Nina er et rigtigt familie menneske, når venner og familie har det godt, har Nina det godt…