ProfilerBilledresultat for FIRKLØVER vector

Læs om Torben

TORBEN

I 2004 fusionerer Torben med Peter Sandahl, hvor de starter Nyt Syn og Århus Linseklinik på Lille Torv. Her ligger de indtil 2012, hvor ønsket om at stå helt uafhængigt af kædesamarbejde realiseres. Møller og Sandahl bliver en realitet- en Feinschmecker butik med ny lokation i Sankt Clemens Stræde.

Torben, optiker og medejer af M&S er visionær og altid opdateret på hvad der rører sig indenfor brillemode og optometri. Han er firkløverets strategiske gambler og aldrig bange for at skille sig ud hvad enten det gælder Møller & Sandahls profil udadtil eller skræddersyet design. Du kan derfor altid finde briller med Kant eller finurlige detaljer som du ikke ser andre steder. For Torben er iværksætteriet og det at skabe et unikt håndværk helt afgørende.

”Vi skal gå forrest og vise, at vi som brilleskræddere kan lave magi for kundens ansigt. Med de rette briller skal kundens indre og ydre lyse op alt efter hvad den pågældende ønsker at signalere med brillen. Det er ikke nok med faglighed. Vi skal også have hjertet og viljen med i processen. Det må aldrig blive leverpostej, så har vi ikke levet op til opgaven…”

Udenfor arbejdstiden giver Torben sig jævnligt i kast med alverdens ”gør det selv projekter” ligesom han kører de danske landeveje tynde. Han er en passioneret cykelrytter og de seneste sæsoner er det blevet til mere end 5000 kilometer på jernhesten samt en udfordrende tur i de franske alper.

Er du til kant, detaljer og farver eller trænger du til forandring, så kan Torben med sikkerhed pifte din brillegarderobe hvad enten det er til sport, skærm eller individualiseret design.

Læs om Peter

PETER

I 2004 fusionerer Peter Sandahl med Torben Møller, hvor de starter Nyt Syn og Århus Linseklinik på Lille Torv. Her ligger de indtil 2012, hvor ønsket om at stå helt uafhængigt af kædesamarbejde realiseres. Møller og Sandahl bliver en realitet- en Feinschmecker butik med ny lokation i Sankt Clemens Stræde.

På trods af mere end 39 års erfaring som optometrist, springer Peter aldrig over, hvor gærdet er lavest. Han er Feinsmecker, en perfektionist til fingerspidserne og lever om nogle op til butikkens mission ”at kæmpe for det ekstra ordinære”. Kvalitet og godt håndværk er for Peter en essentiel nødvendighed foruden at tilbyde kunderne den størst kliniske kompetence. Peter har ligeledes stor erfaring med indkøb af stel, da han i sin tid var en del af Nyt Syns “Steludvalg”, der b.la bestod i at foretage omfattende indkøb til synskæden.

Når Peter ikke er i butikken, kan du næsten være sikker på, at han befinder sig på en af Højbjergs mange sportspladser hvad enten det er på tennisbanen, løb i skoven eller på toppen af golfbanen. For Peter betyder det sociale mindst lige så meget som det sportslige, og som med arbejdet gør han aldrig noget halvhjertet;
“Jeg trives bedst med mål for øje og nyder at kunne mødes med familie eller venner for at træne til halvmaraton eller konkurrere lidt på goldbanen. Det er sjovt samtidig med, at det er motiverende og udfordrende”.

Hos Peter er du i sikre hænder og du vil få en sublim service i første klasse…

Læs om Gitte

GITTE

Gitte har været med hele vejen og er i dag en uvurderlig del af Møller & Sandahl Optics. Gittes personlighed og naturlige sans for mennesker og service vakte opsigt allerede tilbage i 90 érne. Da hun blev færdiguddannet i 1997 som butiksassistent i Synoptik, lykkedes det Torben Skov at få hende headhuntet til butikken på Klostertorv. Kunderne elsker hende for hendes sikre hånd, hvad enten, der skal vælges eller designes nye briller eller den grundige og tilstedeværende oplæring kunden oplever ved nytilpasning af linser.

Gittes store passion er kunst, design og mode. At udfolde sig i kunstens verden og bare give fantasien frit spil er i følge Gitte en af livets store glæder. I mere end 15 år har Gitte brugt utallige timer med at svinge penslen i sit “Gallerimia”, hvor hun fremtryller stemningsfyldte og farverige malerier;

Kunst er hvad øjet ser… Jeg elsker at fordybe mig i farvernes mulighed, og maler fordi jeg simpelthen ikke kan lade være”.

Med mere end 26 års erfaring i optometristbranchen og en anerkendt kunsthåndværker er Gitte en af butikkens foretrukne brilleskræddere, når det gælder brilledesign og valg af farver, former og detaljer.