Kontaktlinser og linseabonnement

Markedet for kontaktlinser er stort og uigennemsigtigt, hvorfor det kan være svært som linsebruger at navigere rundt i produkter, priser og linseabonnement. I Møller & Sandahls linseklinik tilbyder vi forskellige former for kontaktlinser heriblandt; Linser til bygningsfejl, linser med læsefelt, natlinser, farvede m.fl. Uanset om det er første gang, eller du er erfaren linsebruger, så finder vi den linsetype, som lige netop matcher dine øjne og din livsstil. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan træffe det rette valg for dig.


Kontaktlinser og øjnenes sundhed

I vores kontaktlinseklinik lægges der stor vægt på øjnenes sundhed og hvordan vi optimerer din synskomfort. Derfor har vi nøje udvalgt de førende linser på markedet. Vi mener, at det er vigtigt, at du går med kvalitetsmaterialer, der tilfører dine øjne fugt og komfort dagen lang. Vi foretager også regelmæssige linsetjek for at imødekomme dit synsbehov.

Prøv linser i op til 30 dage

Kig forbi Møller & Sandahl Optics i Århus og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.
Du kan også bestille tid til synstesten online eller kontakte os på
telefon 86 20 92 00.

Linseabonnement Priser

Kontaktlinser

Pr. mdr. fra

1-dags kr. 228
14-dags kr. 268
30-dags kr. 188
Døgnlinser kr. 268
Multifokale kr. 298
Toriske (m. bygningsfejl) kr. 218
Natlinser kr. 298
Farvede linser kr. 188

Håndtering af linser

Vi har i dag mere end 1000 faste linsekunder fordelt på forskellige kontaktlinser. Hvilken linsetype, der er mest hensigtsmæssig for dig, afgør vi ved en kontaktlinsetilpasning, hvorefter der udleveres prøvelinser. Du får en grundig oplæring i at håndtere linser på egen hånd og som opfølgende service tilbyder vi alle linsebrugere to gange årlig kontrol, hvor vi registrerer og håndterer eventuelle forandringer.