BrillePaletten

Interview Lisbeth Kvorning

 

Hvorfor har du valgt BrillePaletten?

Jeg har brugt briller og linser i mange år. Og jeg har altid foretrukket at bruge kontaktlinser. Det, der var ulempen ved at bruge briller var, at så havde man kun en brille og så gik man med den i 2-3 år. Og jeg blev så træt af dem…  så det er jo helt fantastisk, at man kan få en hel palette af briller og skifte alt afhængigt af, om man vil være ladylike, rå, afslappet eller man har business tøj på. Så man kan mikse det på kryds og tværs, og det synes jeg er rigtig sjovt.

 

Hvor ofte skifter du briller?

Normalt har jeg skiftet briller hver 2. eller 3. år. Så jeg må sige, at det er en helt fantastisk mulighed i har åbnet op for BrillePaletten. Nu har jeg startet ud med 5 briller, 3 almindelige og 2 solbriller. Det var aldrig sket før. Det er sjovt at være med til at skabe sin egen personlige brillekollektion. Og jeg ved, at jeg vil bruge det her rigtig meget.

 

 

Hvad betyder brillestil, udseende og mode for dig når du vælger briller?          

Jamen, det betyder meget og så må jeg sige, at med BrillePaletten, så kan jeg jo være mere modig. Det behøver jo ikke at være den klassiske model som jeg skal gå med i 3 år uden at blive træt af den. Man kan faktisk slå sig løs. Og de næste vi skal finde skal være i en eller anden pangfarve. Rød, orange eller skarp grøn. Et eller andet nyt og anderledes skal tilføjes til min Palette. Det tør jeg godt gøre næste gang. Hvis jeg nu har helt sort tøj på en dag og så med en pangfarvet brille til. Det pifter lige det hele op. Med brillegarderoben bliver man lige lidt  mere frisk og modig.

 

 

Hvor meget betyder kvalitet, pris og look for dig?

Jeg kan godt lide kvalitet. Jeg går efter mærkevarer og god kvalitet. Oveni at mine briller er smarte, må de også godt være designbriller. sådan er jeg også mht. tøj og andre varemærker.

 

Hvor meget mener du at identitet og brille hører sammen?

Identitet og brillestil hænger rigtig meget sammen. Og det er også det, som jeg synes der er fascinerende ved BrillePaletten. Det kan jeg spille lidt på i den her palette. Det kan du jo ikke med linser. Der ser du ens ud altid eller hvis du har den samme brille i 3 år, så er der heller ingen afveksling. Nu kan man spille lidt med sin personlighed med Brille Paletten og det vil jeg rigtig gerne.

 

Hvad skal der til for at fuldende din BrillePalette?

Min næste brille skal være med spræl i.. så har jeg også tænkt på en løbebrille og i det hele taget bare følge med, når der kommer nogle spændende nyheder.

 

Hvad kan vi gøre i butikken for at du er tilfreds med din Palette?

Jamen jeg er jo ny kunde i Møller & Sandahl. Jeg har simpelthen følt mig så velkommen lige fra den dag jeg kom ind i butikken.  Jeg har kigget efter briller mange steder og må sige at jeg var slet ikke i tvivl om at det var her jeg gerne vil være. I skal egentligt bare blive ved med det i allerede gør og så synes jeg at det er fantastisk, at selv om i har travlt, så tager I jer virkelig tid til at passe brillerne til så de virkelig sidder. Det er jo sådan noget, der er vigtigt når man har briller, at når man kigger sig selv i spejlet, at de så sidder som de skal og føles som de skal. Jeg kan også godt lide at gå rundt i butikken og blive inspireret og se hvad der er på hylderne, mens jeg får en kop kaffe. Jeg sætter selv god tid af, når jeg kommer i butikken for det betyder meget for mig som kunde, at jeg får den tid som jeg behøver. Så synes jeg også, at det har været rigtig rart at jeg kan ringe eller komme i butikken og snakke med dig. Du har været så god til at finde de briller som passer til mig og så er det bare helt naturligt at fortsætte dialogen herfra.

Som brillebruger så er det her det eneste rigtige. Den mulighed at have en BrillePalette og skifte briller jævnligt er en enestående mulighed……

 

Stort Tak til Lisbeth

for hendes tid og medvirken i forbindelse med

Interviewet om BrillePaletten.