FEB31st i Århus

Brillestel fra italienske FEB31st er resultatet af en simpel idé om at genopdage materialet træ. Års research og udvikling, kombineret med den nyeste teknologi, har gjort det muligt at fremstille kvalitets-stel i FSC-certificeret træ med høj komfort og et moderne- og sofistikeret udtryk, der adskiller sig fra resten af brillemarkedet. Stellene er lavet af poppeltræ fra det vestlige USA og Canada og fremstilles på FEB31st egen fabrik i Italien. Læs om FSC-certificering.

Design selv farverne i din Feb31st træbrille

Træstel fra FEB31st består af op til 13 lag poppeltræ og med en med 43 forskellige varianter, har du uanede muligheder for at kombinere de smukke farver helt efter din egen personlige stil. Se farverne her. Kollektionen er delt op i 4 forskellige temaer og rummer over 100 stel. Så snart du har valgt stel og farver, tager vi mål og undersøger hvorvidt der skal laves ændringer på brillens størrelse. Du kan godt begynde at drømme…

Vi er nordens største brilleskrædder, og vi arbejder detaljeret med fokus på dit ansigts unikke proportioner og farver. Det er samtidig altid med udgangspunkt i din smag. Du kan læse meget mere om kunsten bag skræddersyede briller her. Besøg os i Århus og lad os sammen finde den helt rigtige brille til dig.

Smagsprøver