Hvorfor Vælge Skræddersyede Briller?

Vi møder dagligt nye kunder, der er frustrerede over deres briller. Enten falder de ned på næsen, er skæve, for store eller smalle. Problemet er entydigt, brillen matcher ikke brugerens ansigt, idet han eller hun har et ansigt, som ikke passer ind i en standardiseret brillekollektion. Konsekvensen er at mange får en brille, som langt fra sidder perfekt.

Nordens største brilleskræddere

I 2010 fik vi for alvor øjnene op for skræddersyet brilledesign. Vi introducerede det britiske brand Tom Davies i butikken, der med produktionsapparat til at skræddersy brillestel, i enhver detalje og til rimelige priser, har gjort os til nordens største ”brilleskræddere” i dag. Dit ansigtstypografi er lige så unikt som dit fingeraftryk og med skræddersyet brilledesign skaber vi minutiøse resultater som aldrig før. Vi arbejder detaljeret med fokus på dit ansigts unikke proportioner, dine farver og selvfølgelig med udgangspunkt i din smag.

Præcision ved skræddersyede briller

Det er et spørgsmål om millimeter at skabe en form, der fremhæver de unikke proportioner i dit ansigt, hvad enten du ønsker farver, kant og karakter til dit udseende eller stellet skal fungere som et let svævende smykke. Det er en præcision i formgivningen, som kun kan opnås ved at skræddersy.

Foruden Tom Davies tilbyder vi hos Møller & Sandahl i Århus speciallavede stel i poppeltræ fra det italienske firma FEB31st og customized 3D stel fra japanske You Mawo.