Øjenoperation

I dag får mange behandlet deres synsfejl eller alders-syn med laser- og linsekirurgi for at undgå eller blot minimere brugen af briller og kontaktlinser. Er du i tvivl, om du har gråstær eller egnet til operation mod din nærsynethed, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi samarbejder bl.a. med Øjenlægernes center samt Øjenklinikken Aros, som er nogle af de absolut førende øjenlæger i landet.

Laseroperation- Smile

Ved nærsynethed, langsynethed og/eller ved bygningsfejl, brydes lyset i øjet forkert, således at det opfattede billede bliver uskarpt. Med en laserbehandling af øjnene omformes hornhinden, således at lyset brydes optimalt, og personen opfatter billedet skarpt.

SMILE er en banebrydende, avanceret og højteknologisk synskorrigerende laseroperation, der udføres med en ZEISS VisuMax femtosekundlaser. SMILE anbefales af førende fagfolk til behandling af nærsynethed og bygningsfejl, fordi den er et yderst skånsomt indgreb på hornhinden uden brug af kniv og uden, at der bliver lavet hornhinde ”lap”.

Ud fra en faglig synsvinkel er ReLEx smile “state of the art” ved behandling af nærsynethed og bygningsfejl, imens det endnu ikke er muligt at SMILE-behandle langsynede. Man kan behandle nærsynethed op til -10 D, langsynethed op til +4 D og bygningsfejl op til -5 D.

Hvorfor smile?

Linseoperation – Grå stær

Grå stær er ensbetydende med synshæmmende uklarheder i øjets linse, der anatomisk ligger lige bag pupillen og den mest sandsynlige årsag til synsnedsættelse for alle over 50 år. Ved operation for grå stær bliver linsens hvidlige uklare indhold fjernet og erstattet med en kunstig linse. Den nye linse har ubegrænset holdbarhed og skal derfor ikke udskiftes over tid.

Ved Grås stær operation er der tale om den såkaldte “minimal invasive teknik”, der foregår via et få mm langt snit, som ikke kræver nogen form for syning. Valget af linsetype til den enkelte patient afhænger af korrektionsbehovet og bliver afdækket ved en grundig forundersøgelse samt ved samtalen med linsekirurgen.